Info

BEL!

Wij zijn Marijn en Peter Groothuis

Wij maken graag kennis met u en leggen u graag uit welke hulp wij kunnen bieden en hoe wij werken. Wij geven u graag de hand, hoewel dit nu even niet letterlijk kan, ontvangen u graag op uw of onze locatie maar werken ook digitaal. Uiteraard allemaal corona proof. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u kennismaken zonder direct verdere verplichtingen? Stuur dan een contactverzoek met uw naam en telefoonnummer dan plannen we samen een geschikt moment voor een (telefonische)kennismaking.

Groot In Administratie richt op de zzp-er, de zelfstandige ondernemer en op particulieren. Wij kunnen uw complete boekhouding verzorgen maar ook een deel van de werkzaamheden voor u verrichten. Wij bieden overzichtelijke pakketten aan met duidelijk prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Particulieren kunnen wij helpen met overzicht houden in de de administratie, rekeningen, overzicht, aanvragen toeslagen, belastingaangifte etc.

Wij hebben er bewust voor gekozen om ons te specialiseren op minder grote bedrijven en particulieren. Als geen ander weten wij hoe lastig het kan zijn om alles geordend te houden en de tijd te vinden om de administratie te verwerken en bij te houden. Als ondernemer ben je liever bezig met klanten helpen, datgene doen waar je goed in bent. En 's avonds of op de vrije dag wil je dan liever niet ook nog eens met je administratie bezig moeten.

Wij, vader en zoon, combineren ervaring van zelfstandig ondernemen met fris opgeleid talent. Wij kijken naar wat kan en mag, wat haalbaar is voor u als ondernemer en naar datgene wat een goede boekhouding u op kan leveren. No nonsens, praktisch, helder en open over alles wat wij wel of niet voor u kunnen betekenen.